Graag stel ik me even voor

Mijn naam is Henriëtte en van jongs af aan was ik geïnteresseerd in mystieke levensvragen.

Ik was geïnteresseerd in religie maar er was nog meer………ik zag soms dingen die voor mijn ouders niet te zien waren maar werd daarin niet gesteund, logisch denk ik, want de zoektocht naar het leven moet vaak op eigen kracht gebeuren en waarschijnlijk was dat één van de reden waarom ik in dit gezin ben geboren.

Eenzaamheidgevoelens en niet begrepen worden zorgden voor de nodige aanpassing, een overlevingsmechanisme wat mij later in het leven goed van pas is gekomen.

Ik wilde verpleegkundige worden, mijn interesse naar de medische hulpverlening was groot maar uiteindelijk verliep mijn leven anders.

Ik werd moeder van drie fantastische kinderen en het leven reikte mij de nodige levenslessen en ervaringen aan. Uiteindelijk kwam in 1993 “de verandering”. De mystieke en medische interesse konden eindelijk hun weg gaan vinden. Nádat ik een druk en arbeidzaam leven had opgedaan in het bankwezen en bij (landelijk) verkoopgerichte activiteiten werd het mij steeds duidelijker dat het leven iets anders voor mij in petto had en dat het bestaande leven niet meer voldeed aan mijn diepste gevoelens en verlangens. Vastberaden heb ik mijn maatschappelijke ambities achter mij gelaten en ben vol enthousiasme en inspiratie begonnen aan mijn mystieke en medische interesse.

STUDIE:

  •  5-jarige psychologische beroepsopleiding Astrologie in Haarlem en Amsterdam.
  •  2-jarige opleiding Medische Astrologie in Amsterdam (psychosomatiek en ondersteunende natuurgeneeskunde)
  •  Spirituele Astrologie Utrecht-Amsterdam.
  •  Karmische Astrologie.
  •  Opleiding Bachremedies   Natuurgeneeskundigcentrum H”waard
  •  Opleiding NEI   Natuurgeneeskundigcentrum H’waard   (neuro-emotionele-integratie)
  •  Intuïtieve ontwikkeling
  •  Coaching-Counselor    CIVAS Haarlem.

Naast de gevolgde (erkende) beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en bijscholingsdagen, heeft het LEVEN en mijn praktijk ZONNEKRACHT de ervaringen aangereikt, waardoor ik mij zonder vóóroordeel kan inleven in mijn medemens en vanuit daar ondersteuning en advies mag geven bij levensvragen.

Dit alles met kosmische ondersteuning en energie

Direct advies of ondersteuning nodig?

Bel 0223 615826, mail: info@astrologie-zonnekracht.nl of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

2 + 10 =